Posten ruller ut ny løsning

Snart kan du spore pakka i sanntid.

ENKLERE OG BEDRE: Posten ruller ut en ny tjeneste for levering av pakker, som skal være enklere og bedre for kundene. Foto: Petter Sørnæs/Posten
ENKLERE OG BEDRE: Posten ruller ut en ny tjeneste for levering av pakker, som skal være enklere og bedre for kundene. Foto: Petter Sørnæs/Posten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Posten lover enklere og bedre hjemlevering når de i forkant av julehandelen ruller ut en ny løsning for netthandelskundene.

Den nye løsningen blir tilgjengelig i Posten-appen på mobil og innebærer blant annet at leveringsvinduet reduseres fra fire til én time.

Samtidig blir det mulig for mottakeren å følge pakken i sanntid underveis og se hvilken plass i køen for levering pakka har, skriver Posten i en pressemelding.

I tillegg kan mottakeren velge å få pakka levert en annen dag, dersom det ikke passer med levering, eller at pakken skal settes ved døra eller et annet sted som mottakeren ønsker.

På spørsmål fra Dinside om dette blir en tilleggstjeneste som kunden betaler ekstra for, sier Kenneth Pettersen, pressesjef i Posten, at det vil variere og det er opp til nettbutikkene selv hvordan de velger å tilby ulike former for hjemlevering.

– Her vil man se at dette tilbys på litt ulike måter i nettbutikkene, hos noen vil det koste litt ekstra, mens andre vil inkludere denne hjemleveringstjenesten som en del av hele kjøpsopplevelsen. Kundene kan ofte velge om de vil ha varene levert på døren eller på et hentested som for eksempel post i butikk eller pakkebokser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer