Potens-boom før jul

Salget av potenspiller skyter i været før jul. Produsentene venter nye pille-rekorder i desember.

Publisert
Sist oppdatert

Salget av alle slags medisiner øker i tiden før jul. Og potenspillene er blant de produktene som øker aller mest, viser tall fra legemiddelprodusentene.

Bare i november handlet vi potensmidler på apoteket for over 11 millioner kroner. Og etterspørselen har ikke sviktet de siste desember-ukene.

Store forventninger- Økningen før juleferien kommer like sikkert som grevinnen og hovmesteren hvert eneste år. Denne trenden ser vi også før sommerferien og andre ferier hvor vi tar oss mer tid til forholdet og seksualiteten.

- Ereksjonsmidlene er jo typiske ferie-medikamenter og økningen viser at mange har store forhåpninger til samlivet og sexlivet i julen, sier kommunikasjonssjef Hans Petter Strifeldt hos Viagra-produsenten Pfizer AS.

Ereksjonssvikt? Test deg selv her:

Tabu med ereksjonssviktTall fra TNS Gallup viser at over halvparten av norske kvinner og menn finner det vanskelig å snakke om potensproblemer. Flere enn 8 av 10 i den samme undersøkelsen mener at det er vanskelig for mannen å innrømme at han har potensproblemer.

Hvilket problem? Norske menn fornekter ereksjonsproblemer, og aller verst er det for de rike:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer