Premierefilmene og tre sikre vinnere!

Publisert

Tre sikre vinnere

I tillegg til premierefilmene er det spesielt tre andre filmer vi tror kommer til å gå for fulle hus i romjula. Kjennetegnet for dem er du bør legge igjen hjernen hjemme. Dette er rene underholdningsfilmer, og definitivt ikke valget for deg som er ute etter en dypere mening med livet. Da bør du nok holde deg til de spanske og den kinesiske premierefilmen.

Amercian Pie. Filmen handler om en gjeng ungdommer på "high school" som har ett mål for øye, nemlig å gjennomføre den seksuelle debuten. Dette er altså en komedie om ungdom og sex. Mottoet til filmskaperne er at sex første gangen er morsomt, skummelt og søtt - uansett alder. De stadig mer desperate guttene prøver forskjellige, men katastrofale metoder for å få oppfylt sine fantasier. Det er liten tvil om at du kommer til å få visse assosiasjoner når du ser en sokk , eller en eplepai etter å ha sett denne filmen. Jentene i filmen er forresten like ivrige og forvirret som guttene.

The world is not enough. Den siste filmen i James Bond serien, og nok en gang får vi et gjensyn med Pierce Brosnan i hovedrollen. I filmen er James Bond ansatt for å beskytte Elektra King, den vakre datteren til den myrdede oljemagnaten Sir Robert King, fra en internasjonal terrorist.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer