Pris for trygge hoder

– Nå er hjelm på hodet like naturlig som hansker på hendene i skibakken, sier daglig leder Atle Engberget i Sweet Protection. De unge hjelmprodusentene stakk av med NHOs nyskapningspris.

Publisert
Sist oppdatert

Sweet Protection drives av unge ski-og snowboardentusiaster fra Trysil. Kjerneproduktet er hjelmer for actionsport som snowboard, alpint og elvepadling.

- Denne prisen er svært viktig for oss. De som bruker hjelmene våre kommer hele tiden med gode tilbakemeldinger, noe som gjør dette svært morsomt, sier Engberget. Sammen med design-ansvarlig Ståle Møller mottok tryslingene prisen av nærings- og handelsminister Børge Brende på Småtinget i Kristiansund onsdag kveld.

- Det er en glede å overrekke nyskapningsprisen til ungdommer som har greid å lage en norsk merkevare i en nisje preget av sterk konkurranse, sier Brende til Newswire.

- Årets vinner markerer seg sterkt ved å være best på design, kvalitet, teknologi og materialvalg, og det er nettopp på disse områdene norske produkter kan være konkurransedyktige internasjonalt. Gründerne er dessuten gode rollemodeller for unge etablerere, sier Brende.

God designTo ganger tidligere har Sweet-hjelmen mottatt Merket for God Design. I år ble den dessuten kåret til beste europeiske nykommer med prisen Ispo Brand Award.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer