Prissjekk på munnbind 1. oktober

Prisdropp: Dette koster munnbind nå

Det er til dels store prisforskjeller, både mellom de enkelte utsalgsstedene og sammenlignet med forrige gang Dinside sjekket prisene på munnbind. Les saken for å se hvor munnbind-prisene er lavest.

FALSKE MUNNBIND: Disse tegnene skal du se etter når du kjøper munnbind. Video: Kristin Sørdal/Dinside. Klipp: Ingebjørg Iversen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Få hadde trodd at munnbind skulle bli såpass hot stuff her til lands som det har blitt det siste halvåret.

Snart overalt

Skal du ut og fly, må du bruke munnbind på Oslo Lufthavn, ingen steder får du gå om bord uten munnbind, og i Oslo må du nå bruke munnbind på kollektivtransport når det er trengsel og når det ikke går an å holde én meters avstand. Fra tidligere gjelder også oppfordringen om å bruke munnbind dersom du er steder i hovedstaden hvor du ikke klarer å holde én meters avstand.

Enn så lenge må du kjøpe munnbind for egne penger, selv om flere har tatt til orde for gratis munnbind, blant annet Arbeiderpartiet og Frp.

Prisdropp!

Men prisene på munnbind har til gjengjeld blitt betydelig lavere de siste ukene - i alle fall hvis vi sammenligner med prissjekken vår fra 19. august.

Dinside har nemlig notert seg munnbind-prisene per 1. oktober 2020, og satt dem opp mot august-prisene. Resultatet ser du her:

Som du ser har samtlige utsalgssteder lavere pris på munnbind nå sammenlignet med august.

Størst differanse i før- og nå-pris er det hos Sunkost (9,47 kroner lavere pris per munnbind) - riktignok er det ikke samme antall munnbind i pakken som det er sammenlignet med, men stykkprisforskjellen er likevel verdt å merke seg.Skal vi sammenligne før- og nå-prisen for tilsvarende pakke, er det LHL.no med 6,82 kroner lavere pris per munnbind som har størst differanse fra forrige prissjekk.Minst forskjell mellom før- og nå-pris er det hos Apotek 1 og Vitus Apotek med en reduksjon på 100 kroner på 50-pakningene de selger.Lavest pris per munnbind får du hos LHL.no, mens høyest pris er det hos Vitus Apotek.

Se etter dette

Vi har tidligere skrevet om de ulike typene munnbind og hva du bør sjekke når du skal handle munnbind.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer