Prisen for et hvitt smil

Lengter du etter et blendende hvitt smil? Få råd og priser her.

Illustrasjonsfoto: Stock.XCHNG/Gökçe           Foto: Illustrasjonsfoto: Stock.XCHNG
Illustrasjonsfoto: Stock.XCHNG/Gökçe Foto: Illustrasjonsfoto: Stock.XCHNG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et kritthvitt kjendissmil kommer ikke av seg selv, derfor velger flere og flere å bleke tennene sine for å få en perfekt perlerad.

Det finnes utallige tannblekingsprodukter i alle prisklasser både i butikken og på internett, men tannleger er skeptiske siden mange av disse produktene ikke har gått gjennom prøver eller offisielle tester.

Les også: Høy pris for blendahvitt smil

Vil du bleke tennene dine, anbefaler de fleste spesialister derfor at du oppsøker en tannlege eller tannpleier som kan vurdere om tennene dine egner seg for bleking.

Det er vanligvis to metoder som benyttes hos klinikkene: bleking på tannlegekontoret eller bleking hjemme. I det siste tilfellet lages det en spesialtilpasset tannskinne som pasienten selv fyller med blekemiddel.

Les også: Unngå tannbleking hjemme

Store prisforskjellerI DinSides pristest har vi gjort et tilfeldig utvalg av tannlegeklinikker i Oslo-området, Bergen, Trondheim, Kristiansand og Tromsø. Og resultatene viser at du kan spare mer enn 50 prosent på å velge riktig klinikk.

Prisene på klinikkbehandling spenner nemlig fra 3.000 kroner hos Tannlege Sør i Kristiansand til 5.000 kroner på Hospitalsløkkan Tannklinikk i Trondheim. For hjemmebleking med skinne varierer prisen fra 2.500 kroner hos A.J. Tannlegen på Sinsen til 5.000 kroner hos Elisabeth Vigen i Tromsø.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer