Prisen på en hårløs sommer

Å skjære, brenne, rive, røske eller rett og slett løse opp? Det er lett å gå seg vill i jungelen av hårfjerningsmetoder. Her er en liten oversikt over hårfjerningsmetoder - og hvor mye de forskjellige vil koste deg.

Publisert
Sist oppdatert

Det ser ut til at sommeren som lot vente på seg har tenkt å sette inn støtet for alvor. Ihvertfall håper vi det. Så sitter vi der da, vi som har latt oss selv forfalle og håret gro, både her og der og spesielt der solen sjelden skinner, og trenger sårt å kvitte oss med noen hekto hår. Men på hvilken måte?

Det er utallige måter å fjerne uøsnket eller upassende hår på. Vi har sett på noen av dem:

  • Barbering
  • Krem, gelé og skum
  • Voksing & sugaring
  • Epilering
  • Threading
  • Laser
  • Elektrolyse

Kroppshår

Vi skal ikke mange årene tilbake før fjerning av kroppshår var forbeholdt kvinners legger, bikinilinje, armhuler - og konkurransesvømmere av begge kjønn. Men i dag er det nok ikke så mange som vil løfte på øyenbrynet om Ole-Petter forteller at han har vært og vokset ryggen sin. Det er bare slikt som skjer.

Området definert som bikinilinjen blir større og større, og mens de fleste vet hva en brazilian er, er nok noen fremdeles litt usikker på akkurat hvor mye hårfjerning det innebærer. Og hvordan i huleste man klarer å komme til. Skylden legges på de fire New Yorkerne i Sex og Singelliv - og den episoden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer