Priser - levering og toll?

Konklusjonen her er enkel: Greie priser - rask levering, og et smart triks for at kundene skal slippe moms og ekstra spedisjonsgebyr.

Publisert
Sist oppdatert

Prisen på filmene var oppgitt i amerikanske doller, og lå på 10,50$ per film. Ikke blant de billigste piratbutikkene vi har sett - men helt ok.

Filmene ble levert med transportselskapet FedEx. Frakten utgjorde 14.50 $, og prisen er lik om du bestiller en eller 10 filmer, først på den ellevte filmen øker altså fraktkostnadene. Det er ikke så verst for får å få filmene levert på døra.

Med våre tre filmer, The Lord of the Rings: The Two Towers, The Recruit og Star Trek Nemesis kom altså regningen på 46 $, eller tilsvarende 323 norske kroner på bestillingstidspunktet.

Fra vi bestilte filmene og til de ble levert på kontoret med budbil tok det nøyaktig en uke. Det er absolutt godkjent, vi kjenner faktisk til flere norske nettbutikker som har lengre leveringstid enn det.

Vi slapp moms og spedisjonsgebyr

Hvorvidt piratene kjenner til norske tollregler skal være usagt. Ifølge reglene skal du imidlertid måtte betale moms (= 24%) dersom varens verdi overstiger 200 norske kroner. For å gjøre denne jobben tar også spedisjonfirmaet seg betalt, prisene ligger fra 149 kroner og oppover.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer