Priser ved lokal og fjerntakst

Ringer du mye innen Sør-Norge kan du oppnå store prisavslag, men det er også mulig å spare på fjerntakst.

Publisert

Tilbudet fra NFØ gir deg særlig mye å hente på lokaltakst. Med Telenor får du lokaltakst på samtaler til eget "telefonfylke" (eget fylke, eller Akershus/Oslo, Vestfold/Østfold og Troms/Finnmark) samt nabofylkene. Med Telia er landet delt inn i fire lokalsoner (retningsnummer 2-3-6, 5, 70-74, 75-78). Privatel gir deg lokaltakst innen Akershus, Buskerud, Hedmark, Oppland, Oslo, Vestfold, Østfold. Teleman har fem lokalsoner der Sør-Norge til og med Sør-Trøndelag er en sone og de fire nordligste fylkene er en sone hver. Dette er samme soner som Tele 1 Europe tilbyr NFØs medlemmer.

Mest å spare med lokalsone

Lav lokaltakst betyr altså mest for deg som bor og ringer i Sør-Norge. Gjør du det, kan du ringe til lokaltakst med Teleman og Tele 1 Europe, mens du i visse tilfeller får fjerntakst med de andre leverandørene. I tillegg til at startprisen er lavere, sparer du på det meste 23 øre per minutt ved å velge Tele 1 Europe fremfor Telenor. Dette gjelder for eksempel samtaler mellom Akershus og Sør-Trøndelag eller Møre og Romsdal og Telemark for å nevne noen.

Pass på ved fjerntakst

Siden lokalsonene varierer stort mellom leverandørene gjør også fjernsonene det. Dette betyr at du må være obs på hvor du ringer til og fra for å vite hvem som er billigst. NFØs tilbud er ikke alltid det beste om du ringer fjerntakst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer