Julemat

Priskrig: - Et PR-stunt

Kiwi kutter prisene på en rekke julevarer. Slik svarer konkurrenten.

KUTTER PRISENE: Forrige uke så prisene slik ut på Kiwi. I dag ville skiltene sagt: 49,90, 19,90 og 129 kroner. Foto: Elisabeth Dalseg
KUTTER PRISENE: Forrige uke så prisene slik ut på Kiwi. I dag ville skiltene sagt: 49,90, 19,90 og 129 kroner. Foto: Elisabeth Dalseg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld meldte Kiwi at de kutter prisen på en rekke varer, blant annet pinnekjøtt, ribbe, rosenkål, klementiner og helside laks.

- Nå nærmer jula seg, og Kiwi girer for alvor opp priskuttene på julevarene. Til tross for økte innpriser, har vi de siste månedene presset prisene på mange viktige varer, som seinest melk, brød, torsk og gulrøtter, skriver Kristine Aakvaag Arvin, kommunikasjonssjef i Kiwi, i en e-post til DinSide.

Harald Kristiansen, kommunikasjonssjef i Coop Norge, skriver til DinSide at det ikke skal være noen grunn for kundene å handle andre steder.

- Dette er vel det man kaller et PR-stunt, men de burde først sjekket kundeavisa til Extra. Vi har blant annet billigere røkelaks og ribbe. Har de lavere priser enn oss på noen julevarer så justerer vi dette søndag kveld, slik at det ikke skal være noen grunn for kundene å handle andre steder enn hos Extra.

Han er trygg på å ha like lave priser som konkurrentene:

- Vi har også 1800 flere varer enn konkurrentene så kundene slipper gå i flere butikker. Dette er jo bare et stunt for å kapre kunder de tydeligvis må ha mistet i hele år. Vi er trygge på at vi skal ha minst like lave priser som konkurrentene, men vi har et langt større utvalg av varer til kundene, og er derfor godt rustet til julehandelen. Priskutt er bra for kundene, som eier Extra, så konkurransen heier vi på, skriver kommunikasjonssjef videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer