Priskrig til Hellas

Reiser du til Hellas i vår kan du nyte godt av at en ny aktør har kommet inn på det norske markedet.

En ny aktør med reiser til Hellas
En ny aktør med reiser til Hellas Vis mer
Publisert

Nå er en ny, hissig aktør med Hellas som spesialområde, på plass sammen med de gamle traverne i reiselivsbransjen. Det lover godt for din og min reiselommebok. Vi kan forvente i alle fall en periode med kniving om kundene og reduserte priser til Hellas, et av de viktigste charterreisemålene for nordmenn.

Ned med prisene

Apollo har allerede etablert seg både i Sverige og Danmark, med en andel av svenske Hellas-turister på 50 prosent. Det er altså ingen minioperatør det er snakk om her.

Og det ser vi allerede effekten av. I lavsesongen mai, har den største reiseoperatøren, Star Tour, redusert sine priser til greske reisemål med flere tusen kroner dersom du bestiller reiser med spesifisert bosted. Ved selskapets butikk på Majorstuen i Oslo forteller de at prisreduksjonen er en direkte følge av Apollos inntreden på det norske markedet.

En liten sammenligning

Selv om selskapet reduserer prisene sine, betyr ikke det nødvendigvis at de er billigst. Derfor bør du ta en runde til de forskjellige turoperatørene før du bestemmer deg for hvem du velger.

Her gir vi deg en liten oversikt over operatørenes tilbud for en person med kun flyreisen, en uke i forsesongen. Datoene er litt forskjellige på grunn av at selskapene opererer med ulike avreisedager og starttidspunkter for sesongen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer