Prismessig et stykke bak de beste

DnB Nettbank legger seg midt på treet hva gjelder priser.

Publisert

DnB er ikke kjent for å være den banken som leder prislistene over landets billigste banker. Likevel ser ikke nettbankløsningen ut til å være alt for dyr. Sammenlignet med andre nettbanker DinSide undersøkte i høst, ligger prisene midt på treet.

DnB Nettbanks priserEtablering100 Årsavgift120(10 kr mnd)Betaling med KID1,5 Betaling uten KID3 Bevegelser mellom egne konti0 Priser DnB Nettbank

For å ha DnB Nettbank må du ha lønns-/brukskonto i banken. Dersom du ikke har totalavtale får du nå en rente på 2 prosent på en vanlig lønnskonto. Er du totalkunde kan du få en rente på 3,75 prosent med inntil 25.000 kroner på konto.

Beregning

Dersom vi foretar samme beregning som vi gjorde i vår undersøkelse av nettbanker i høst, finner vi følgende:

Med 50 regninger med KID i året og 10.000 i snitt på konto, får en vanlig lønnskontobruker et overskudd på bare 7 kroner. Og det er uten å ta med etableringsomkostningene. Har du totalkundekonto ser tallene litt bedre ut. Da blir overskuddet 182 kroner, noe som ville gitt en 10 plass på DinSides 1529 TARGET="_top">høstrangering. (Men ta dette med en liten klype salt i og at både priser og betingelser kan være endret siden vi foretok den undersøkelsen.)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer