Prisras på strøm

I høst har det ikke manglet frykt for høye strømpriser til vinteren. Først den siste uka har media hatt oppslag som er kritiske til dommedagsprofetiene. Samtidig fylles vannmagasinene. Ikke overraskende daler også prisene.

Publisert
Sist oppdatert

Hittil denne uken har det skjedd et femti-talls endringer i vår database over strømpriser, og alle endringene har vært i retning av billigere strøm fra uke 51.

Evenes Kraftforsyning AS har satt ned prisen med hele 3,72 øre, og ligger nå på 52,7 øre per kwh i variabel strømpris. Likevel skal det mye til før selskapet klarer seg i konkurransen med de landsdekkende leverandørene. Sjekk prisene hos alle strømleverandørene i landet her.

Bruk Strømkalkulatoren for å finne ut hvilken leverandør som vil være billigst for deg.

Billigere fastpris

Også fastprisavtalene er i ferd med å bli billigere. Vinneren blant priskutterne her er Nord-Salten Kraftlag med over to øre i priskutt til 51,21 øre pr kilowatt-time. Dermed selger de landets billigste fastprisavtaler for ett år - i alle fall så langt.Sjekk alle fastprisavtalene her.

Ikke glem at det hittil alltid har vist seg at strøm til spotpris blir billigst over litt tid. Sjekk vår prisliste over spotpris eller markedskraft her.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer