Coronaviruset

Prissjekk på matkasser

Abonnement på matkasser kan spare en travel husholdning for mye tid. Løsningen er praktisk, men hva koster egentlig den praktiske luksusen?

STØRST: Adams Matkasse har levert matkasser siden 2013, og har sammen med Godt Levert, det største utvalget av kasser. Foto: NTB scanpix/Gorm Kallestad
STØRST: Adams Matkasse har levert matkasser siden 2013, og har sammen med Godt Levert, det største utvalget av kasser. Foto: NTB scanpix/Gorm Kallestad Vis mer
Publisert

SIST OPPDATERT 15. MARS: Coronaviruset har ført til økt interesse for å få levert matkasser på døra. Derfor har vi løftet vår prissjekk fra februar, til glede for nye lesere.

Etter at Middagsfrid introduserte svenske hjem for matkasseordningen i 2007, har det norske markedet sett flere aktører gå inn og ut av markedet. «Den grønne kassa», «marked.no» og «MatKomfort» har alle enten blitt kjøpt opp, eller kastet inn håndkledet.

Igjen står aktører som Adams Matkasse, Godtlevert.no, Kokkeløren og Nettmat, som alle tilbyr abonnementer på matkasser. Det betyr at du mottar en matkasse én gang i uka med mat for et bestemt antall dager, helt til du sier opp abonnementet.

Vi har kikket nærmere på hva det koster å være matkasseabonnent hos disse leverandørene. Vi har avgrenset prissjekken til matkasser til en husholdning bestående av to eller fire personer, og matkasser som inneholde ingredienser til tre middager.

Vi gjør samtidig oppmerksom på at vi ikke har vurdert mengden mat eller kvalitet på råvarene som kommer i hver kasse, men tatt utgangspunkt i at det skal være nok mat for to eller fire voksne personer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer