Prissjokk i Legoland

Den populære destinasjonen blir dyrere for barnefamiliene i år.

NEDTUR: Kronekursen gjør familieturen til Legoland dyrere. Foto: Legoland
NEDTUR: Kronekursen gjør familieturen til Legoland dyrere. Foto: Legoland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange barnefamilie holder seg til hjemlandet i sommerferien, men det er også de som liker å ta turen over til ett av nabolandene.

For barnefamilier står Legoland i Danmark høyt i kurs, men hvor dyrt blir dette eventyret nå som den norske krona er historisk svak?

DinSide har sammenliknet fjorårets priser for inngang og parkering med årets priser.

Stor økning

Legoland trenger neppe noen stor introduksjon, som med over 1,7 millioner besøkende hvert år er en av Nordens største turistattraksjoner.

Forrige sommer kostet det 596 kroner per person over tre år for å komme inn på Legoland.

Det var også mulig å kjøpe todagersbillett til 803 kroner, som var gyldig i seks dager etter første besøk. Når det kom til parkering havnet prisen på 83 kroner per dag i fjor.

Dermed ble kostnaden for en familie med to voksne og to barn over tre år 2467 kroner per dag. Hvis familien valgte todagersbilletter ble totalkostnaden totalen 3295 kroner om man bestilte på nett.

Med dagens kurs får man følgende priser om man tar turen til Legoland i fellesferien: Én dag i parken vil koste 679 kroner per person om man bestiller på nett eller 759 kroner om man betaler i parken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer