Pristest av ferge-taxfree

Av danskebåtene handler du billigst hos Color Line og Fjord Line.

DRA TIL SJØS: Det er selvsagt billigere å handle alkohol og tobakk i taxfreebutikkene på utenlandsfergene, enn på butikken hjemme. Men vår pristest viser at det også er noen båter som er billigere enn andre. Foto: COLOURBOX
DRA TIL SJØS: Det er selvsagt billigere å handle alkohol og tobakk i taxfreebutikkene på utenlandsfergene, enn på butikken hjemme. Men vår pristest viser at det også er noen båter som er billigere enn andre. Foto: COLOURBOX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har sjekket taxfreeprisene på noen populære taxfreevarer på utenlandsfergene.

I denne omgang har vi sjekket prisene på Danmarks-fergene - og Kiel-båten.

Fjord Line starer sine sesong-seilinger mellom Kristiansand og Hirtshals torsdag 16. mai, og 20. juni starter de i tillegg opp en ny rute mellom Sandefjord og Strömstad.

Prisene på svenskebåtene er ennå ikke klare. Det som imidlertid er klart, er at det vil være snakk om to selskaper som skal trafikkere den samme ruten. For i tillegg til den nye Fjord Line-ruten, stevner også Color Line videre på strekningen som tidligere. Vi vil komme tilbake med priser på akkurat denne strekningen, når dette er klart.

Her handler du billigst

Som du kan se av pristabellen nedenfor, er det Color Line og til dels Fjord Line som seiler opp som de store pris-vinnerene:

 • Du får den billigste taxfreen på strekningen Kristiansand-Hirtshals, eller også Larvik-Hirtshals: Color Lines ruter fra Larvik eller Kristiansand til Hirtshals er nemlig billigst totalt sett - men dette er når vi summerer alle produktene i kurven.

 • For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

  Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

  Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer