Taco

Pristest av taco: - Ikke fornøyd

Det er forsvinnende små forskjeller mellom kjedene og konkurransen er knallhard.

ENDELIG FREDAG: I dag står dette på menyen i en rekke hjem, i den ene eller andre varianten. Vi har sett nærmere på prisen.
ENDELIG FREDAG: I dag står dette på menyen i en rekke hjem, i den ene eller andre varianten. Vi har sett nærmere på prisen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er fredag, og hundretusener av nordmenn skal spise taco. Betaler du for mye?

Vi har sjekket hvor mye det koster å kjøpe det aller mest nødvendige til tacofredagen og det er svært lite som skiller kjedene fra hverandre.

Vår pristest av tacomiddagen i lavprisbutikker viser igjen at det viktigste du gjør er ikke å velge butikk, men å velge smart når du er i butikken. Bare åtte kroner skiller mellom billigste og dyreste butikk.

En krone her og en krone der

Da DinSide sjekket prisen på klassiske tacovarer i går ettermiddag, var prisen meget jevn mellom kjedene.

Fordi målet har vært å få fredagstacoen så billig som mulig har vi her valgt billigste alternativ, som i de aller fleste tilfeller, med unntak av meieriprodukter og grønnsaker, er butikkenes egne merkevarer (EMV).

Det er likevel et par priser som skiller seg ut:

  • Kjøttdeig på Oda ligger sju kroner over de andre (dette er siden justert, se kommentar under).
  • First Price tacokrydder er seksti øre rimeligere hos Kiwi enn hos Rema 1000, omtrent det samme som er forskjellen på sluttsummen. (Det er heller ikke et dumt kjøp, First Price vant Dagbladets smakstest av tacokrydder i sommer.)
  • Rema 1000s Prima tacokrydder og tacosaus er noe større enn de andre. Vi har justert for størrelse på tacosausen, men ikke for tacokrydderet, siden alle posene er beregnet å bruke sammen med 400 g kjøttdeig.
  • Vi fant ingen EMV med 8 tortillas hos Extra, her gikk vi for en 6-pakk med hakket større lefser, som veier det samme som Rema 1000s Prima-tortillas, og hakket mer enn de fra First Price.

.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer