Pristest: BF Vietnam

GØY & DYRT: Stive priser på dataspill i Norge gjør det frustrerende å se at latterlige tollgrenser ødelegger muligheten til å kjøpe spillet billig fra utlandet.

Publisert
Sist oppdatert

Battlefield 1942 har vært en gigantsuksess for EA Games, og fansen kommer garantert til å løpe ned butikkene for å få tak i den etterlengtede oppfølgeren BF Vietnam. At spillet fikk en sterk sekser av DinSides spillguru er sikkert også med på øke kjøpelysten.

Som de fleste spillentusiaster har merket, koster det imidlertid gress å kjøpe dataspill. Nye titler lopper deg vanligvis for rundt 400-500 kroner, og slike priser gjør det selvsagt interessant å sjekke hva de samme spillene koster i utlandet.

Farlig fristende

Inkludert fraktkostnader til Norge og regnet etter dagens valutakurser vil spillet koste deg 296 kroner fra Amazon.com i USA, og 354 kroner fra Amazon i England. Og legg merke til at vi her har brukt Amazon som eksempel. Den ivrige nettshopper vil nemlig vite at Amazon ikke er kjent for å være den billigste aktøren på markedet, hos Amazon er det i første rekke enormt utvalg og god service som står i fokus. Det er derfor mye som tyder på at spillet kan fås enda billigere fra andre utenlandske aktører.

Av de norske butikkene kom Zailor.no billigst ut med 409 kroner, mens DVD-huset og BestBuy lopper deg for henholdsvis 514 og 544 kroner. Også her er prisene inkludert frakt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.