Pristest fotogaver

Du kan halvere julegavebudsjettet ved å sjekke prisene før du bestiller.

Foto: Montasje/Per Ervland
Foto: Montasje/Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fotogaver finnes etterhvert i mange former og fasonger. Der du tidligere hadde kun forskjellige størrelser på bilder å velge i mellom, kan du nå velge mellom å ha bildet av deg selv (eller andre) påtrykt en mengde ulike produkter: Slips, putevar, drikkeflaske, bamse, t-skjorte, kopp, glass, musematte, osv.

Eller hva med den selvsagte kalenderen med årets høydepunkter eller selvsagt: fotojulekort.

Vi har sjekket prisene på noen utvalgte produkter hos ni ulike fotobutikker på nett. Du kan se den komplette prislisten lenger ned i artikkelen.

Vi gjør oppmerksom på at dette kun er en sammenlikning av priser. Vi har ikke sett på kvalitet, leveringstider eller service i denne omgang.

Som du kan se av pristabellen, er det gode penger å spare på å sjekke prisene før bestilling. Dersom du for eksempel skal kjøpe fire kalenedere, kan du slippe unna med totalt 316 kroner hos billigste fotobutikk som vi har sjekket, mot 1.196 kroner dersom du bestiller gavene fra den dyreste kalenderleverandøren.

Fotoproduktene

Vi har sjekket prisene på følgende produkter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer