Pristest på flat-TV: spar over 5.000 kroner

Fremdeles store forskjeller mellom nett og butikk.

Pristest på flat-TV: spar over 5.000 kroner
Publisert
Sist oppdatert

De flate TV-skjermene synker stadig i pris, og markedet fylles av nye produkter og oppgraderinger av de gamle. I denne forvirringen kan enhver fristes til å ta en tur ut til det nærmeste kjøpesenteret og la selgernes anbefalinger lede vei. Men dette kan koste deg mange tusen kroner ekstra. DinSide har en oversikt over noen av de beste flatskjermene på markedet til en overkommelig pris.

Et lite utvalg

Markedet for flate TV-skjermer er både stort og uoversiktlig. DinSide har plukket ut noen gode og billige alternativer fra de ulike produsentene og forhandlerne.

Best i test

Billigst i pristesten og best i test hos Aftenposten er denne 42-tommers plasmaskjermen fra Panasonic. Hos Amentio.no får du prisvinneren til bare 7.874 kroner inkludert frakt.

Den miljøvennlige TVen bruker mindre strøm enn sine forgjengere og er laget med mindre bly enn tidligere versjoner, skriver lydogbilde.no. I tillegg er skjermen herdet og tåler et kraftig slag. Utseendet er klassisk svart og bildekvaliteten er ifølge dingz.no god for deg som vil ha det enkelt og greit.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer