Pristest på flybilletter

Du kan spare flere tusen kroner på å sjekke priser flere steder før du bestiller.

PRISFORSKJELLER: Hvilket selskap du reiser med og hvor du bestiller billettene, kan gi store utslag på billettprisene. Foto: SCANPIX
PRISFORSKJELLER: Hvilket selskap du reiser med og hvor du bestiller billettene, kan gi store utslag på billettprisene. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skal du reise bort i pinsen, men er usikker på hvor billettene er billigst? Det er ikke så rart. Flyprisene svinger raskt, og det er vanskelig å holde oversikt.

Dinside har sjekket flypriser for pinsehelga til fem populære storbyer. Vil du reise billig, bekrefter vår pristest at det lønner seg å sjekke flere steder.

LES OGSÅ: Her får du den rimeligste halvliteren på Oslo lufthavn

Over 3.000 kroner i prisforskjell

Vi har hentet inn priser med utreise 22. mai og retur 25. mai fra Oslo lufthavn til følgende fem storbyer:

Amsterdam, København, London, Paris og Praha.

Prisene har vi sjekket hver dag fra mandag til fredag forrige uke, og vi har sett etter rimeligste alternativ hos følgende aktører: Direkte hos flyselskapene SAS, Norwegian og KLM, samt på reisesøkemotorene Gotogate.no, Expedia.no og Finn.no.

Til enkelte reisemål er det snakk om prisforskjeller på over tre tusen kroner for én reisende, avhengig av hvilken dag du bestiller reisen og hvem du bestiller den hos.

Eksempelvis er differansen mellom dyreste og billigste alternativ til Praha i pinsen på hele 3.391 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer