Pristest på kondomer

Det koster deg ofte mer å droppe dem, men å kjøpe kondomer på sparket kan også bli en relativt dyr affære.

Pristest på kondomer
Publisert
Sist oppdatert

Går du rundt med kondomer i lomma i tilfelle du skulle få snøret i bånn på byturen? Eller tar du en svipptur innom en kiosk eller bensinstasjon på vei hjem for å sørge for de nødvendige forholdsreglene?

Kondomer gjør kanskje ikke det største innhugget i husholdningsbudsjettet. Men det kan likevel svi relativt kraftig dersom du kjøper kondomer på sparket en sen nattestime i stedet for å skrive det opp på handelista sammen med melk og brød.

Les også: For pinlig med kondom

Nesten dobbel pris

DinSides pristest viser nemlig at du betaler nesten det dobbelte for å skaffe deg den nødvendige beskyttelsen på feil sted.

Vi har testet priser i fire dagligvarebutikker og fire kiosker og bensinstasjoner. I tillegg har vi hentet inn priser hos Kondomeriet og fra en leverandør av kondomautomater. Med ett unntak er det kioskene og de nattåpne stedene som topper prislista.

Lei av de gode, gamle gummidingsene? Hva med kondom på boks?

Mens Nøkken-kondomene (RFSU Näcken) koster 48 kroner hos testvinneren Rema 1000, må du ut med 89 kroner hos Rimi. Narvesen og 7eleven tar seg også relativt godt betalt, med priser på henholdsvis 82 og 79 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer