Pristest på reiseforsikring

Vi har prissjekket reiseforsikringen.

FORSIKRET? Dette koster reiseforsikringen Foto: Colourbox
FORSIKRET? Dette koster reiseforsikringen Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Reiseforsikringen er en regning du bør betale med glede, ellers kan det bli dyrt. Og du bør velge en helårs reiseforsikring i stedet for å kjøpe enkeltforsikringer, da er du også i de fleste tilfeller forsikret for hendelser som skulle oppstå her hjemme, på vei til jobb eller på hyttetur med ungene.

Vi har prissjekket helårs reiseforsikringer, og sett på noen av vilkårene til de ulike forsikringsselskapene. Du kan se alle prisene i tabellen nedenfor.

Fra 694 til 1.350 kroner

Som du kan se av tabellen, er det flere av selskapene som tilbyr to typer reiseforsikringer. Det som ofte skiller standardforsikringene fra super/plussforsikringene, er hvorvidt det er ulykkesforsikring inkludert - og noe lavere forsikringssummer på standardforsikringene.

Som du kan se av tabellen nedenfor, varierer prisene for en helårs reiseforsikring for en enkeltperson fra 694 til 1.350 kroner, og for familien varierer det fra 694 til 1.632 kroner. I dette tilfellet er den laveste prisen for en standardforsikring i Tryg, som også har en utvidet forsikring med ulykkesforsikring inkludert - og som i utvidet form vil være mer på lik linje med den dyreste forsikringen i denne sammenhengen. Tryg med utvidete rettigheter koster 1.335 kroner og 1.629 kroner for hhv. enkeltperson og familie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer