Pris på rengjøringsspray

Pristest: Store prisforskjeller på rengjøringsspray

Dinside har sjekket prisen på 18 ulike rengjøringsmidler. I én butikk er refill-posen dyrere enn ny sprayflaske.

HVILKEN KOSTER MEST?: Du tror kanskje at det lønner seg å kjøpe refill når sprayflaska er tom, men det kommer helt an på hvilken butikk du handler hos. Sjekk prisene lenger ned i saken. Foto: Eilin Lindvoll.
HVILKEN KOSTER MEST?: Du tror kanskje at det lønner seg å kjøpe refill når sprayflaska er tom, men det kommer helt an på hvilken butikk du handler hos. Sjekk prisene lenger ned i saken. Foto: Eilin Lindvoll. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes flust med rengjøringsmidler og -sprayer i dagligvarebutikkene, og det er ikke alle som tar seg tid til å sjekke prisene hos de forskjellige forhandlerne før de drar kortet. Derfor har Dinside gjort jobben for deg.

Vi har sjekket prisene på 18 ulike rengjøringsmidler hos billigkjedene Coop Extra, Kiwi og Rema 1000 den 14. november 2018. Denne uka hadde Rema 30 prosent rabatt på Jif-produkter.

Her er tre høydepunkter:

  1. Kiwi og Rema har gjennomgående laveste priser på rengjøringsspray.
  2. Hos samtlige dagligvarebutikker lønner det seg å kjøpe refill når sprayflaska er tom, med ett unntak: Jif universalspray hos Rema.
  3. Blant butikkenes billigmerker er prisene stort sett like, men Rema har billigst salmiakk fra egen merkevare.

Kiwi og Rema er best på spray

Og, her får du komplett prisliste over alle rengjøringsmidlene vi har lest av prisen på. Merk at det er liter- og kilopriser som er oppgitt i kroner.

Som du ser, er prisene på Plumbo og Salmi like i butikkene som er sjekket. Når det gjelder prisene på rengjøringsspray, derimot, er det større forskjeller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer