Privat kortleser for netthandel

Smartswipe skal sikre tryggere netthandel, og er på vei til amerikanske nettshoppere.

Nå kan du kjøpe din egen kortleser som du kan ha hjemme i stua. Foto: Smartswipe.com
Nå kan du kjøpe din egen kortleser som du kan ha hjemme i stua. Foto: Smartswipe.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Smartswipe kortleser har tidligere blitt solgt kun i Canada, men blir nå tilgjengelig for alle som er glad i å handle på nettet. Utstyret plugges inn i USB-porten på PC-en, og du kan dra kortet som du gjør i butikken. Den kan altså erstatte tasting av kortnummer, utløpsdato og kontrollsifre.

- Frem til nå har det ikke eksistert en rimelig og effektiv løsning for forbrukere for å sikre sine kortdata når de handler på nettet, sier Daniel McCann, administrerende direktør i NetSecure Technologies til nettstedet Gizmodo.

Kortsvindlere blir frekkere!

Sikrer handelen mot hackere

McCann sier at hackere har ekstremt sofistikerte metoder når de stjeler personlig informasjon og at de enkelt utnytter de tradisjonelle betalingsmetodene.

- Med Smartswipe-løsningen blir det ingen spor etter kredittkortnummer når du gjennomfører en transaksjon, og du er derfor garantert at informasjonen forblir sikret, sier McCann.

For Smartswipe-brukere er fremgangsmåten slik: Du installerer den siste versjonen av Smartswipe-programvaren og restarter maskinen. Deretter plugger du i kortleseren, og du er klar til å handle online. Klikk på knappen når en nettside spør etter informasjon om kredittkortet ditt, dra kortet og gjennomfør transaksjonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer