Vipps:

Problemer: - Pengene er ikke borte

Overføringstjenesten opplever problemer for andre gang denne uka. En DinSide-tipser forteller hvordan pengene hans skal ha forduftet over natta.

PROBLEMER: Det er grunn til å tro at smilefjeset i Vipps-logoen ikke er like fornøyd denne uka, etter flere tekniske problemer. Foto: NTB
PROBLEMER: Det er grunn til å tro at smilefjeset i Vipps-logoen ikke er like fornøyd denne uka, etter flere tekniske problemer. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uka skrev DinSide om hvordan Vipps opplevde tekniske problemer, og at de hadde fått beskjed om at kunder ble trukket dobbelt.

Feilen skal ha ligget hos leverandøren TietoEvry, som understreket at det bare så ut som man hadde blitt trukket to ganger, og at det var en systemteknisk årsak til problemene.

Nå er det nye skjær i sjøen.

En DinSide-tipser forteller lørdag ettermiddag hvordan han ble vippset 7000 kroner, og at det framstår som om pengene har forduftet over natta.

Nå bekrefter Vipps nye problemer.

- Dessverre har det også vært noen utfordringer med bankenes infrastruktur som har ført til problemer med noen overføringer, skriver pressekontakt i Vipps, Caroline Lunde, til DinSide.

Hun opplyser at pengene ikke er borte, og at problemet ikke ligger hos dem.

- Så vil jeg råde kundene til å ta kontakt med banken sin for veiledning, skriver Lunde.

Også Geir Remman, pressekontakt i TietoEvry, bekrefter problemene overfor DinSide.

- Vi har en forsinkelse i et oppgjør for en pulje straksbetalinger som ble gjennomført i går ettermiddag. Dette gjelder betalinger som ble gjennomført mellom ca. 13.30 og 15.30 i går, sier han, og legger til:

- Det er bare å beklage forsinkelsen. Vi jobber nå med å avregne disse betalingene, og det er forventet gjennomført i løpet av dagen.

Remman forteller klokka 16:00 at oppdateringene nå skal være gjenomført.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer