Problemet som suger

NYHET: Et betydelig samfunnsproblem er i ferd med å løses. Nå kan du få kjøpt deg fri fra letingen, eller til og med kjøpe en poseløs støvsuger.

Publisert
Sist oppdatert

Stor var gleden blant våre lesere da vi i vinter kunne fortelle om vårt utrolig nyttige funn på støvsugerposefronten: nettstedet støvsugerposer.no.

Etter helgens opplevelse av hvor mye kapasitet som kan gå med til å skaffe poser over disk, har vi god grunn til å minne om denne løsningen.

Jungel

Sist helg trasket vi nemlig rundt i en middels stor norsk by, og hadde hastverk med å skaffe riktig støvsugerpose til en Miele av typen "Tango". Etter å ha brukt en hel lørdag formiddag på prosjektet, måtte vi forlate byen med uforrettet sak.

Dette skyldtes slett ikke dårlig utvalg av støvsugerposer i byen - tvert imot - vi gjennomgikk hele vegger med 30-40 posetyper utstilt. Det var heller ikke mangel på oppslagsverk i butikkene vi besøkte. I en av butikkene skummet vi igjennom en katalog, hvor en 200-talls posetyper var listet opp, sammen med kompatible støvsugere. Da vi ikke kom i mål, skyltes det at vi ikke hadde notert det mangesifrede tallet, som identifiserte "Tango" helt entydig i oppslagsverkene, og da måtte vi gi tapt.

Etter denne opprivende opplevelsen, bestemmer vi oss for å komme til bunns i grunnen til denne ødslingen med knappe ressurser: Vår tid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.