Prøver lykken med spesiallaget film

– Video kan fungere godt til kreative stillinger, sier toppsjefen i Manpower.

Michael Johnsen trår til skikkelig i sin videosøknad til NRK P3. Foto: Tuva Moflag
Michael Johnsen trår til skikkelig i sin videosøknad til NRK P3. Foto: Tuva Moflag Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NRK er drømmearbeidsgiveren for mange. Michael Johnsen er en av dem som ønsker en fot innenfor hos kringkastingsgiganten. Til jobben som videojournalist har han laget en søknad utenom det vanlige. Men er det veien å gå?

Konserndirektør Thor Bendik Weider i Manpower har tidligere uttalt til DinSide at å presentere seg selv på video kan være lurt hvis man søker på en kreativ stilling eller service-stilling. Det kan tidligere kilder til saker hos DinSide, Tom Meier og Anna Krigsman Simonsen, sikkert skrive under på.

Tom fikk nemlig jobb som daglig leder på Ark i Sortland etter at han jaktet på jobb på Facebook, og Anna fikk jobb i mediebyrå med sin kreative CV.

Se videosøknaden til Michael her

– Det er bare en vikarstilling, så egentlig har jeg brukt altfor mye tid på søknaden. Jeg har ikke hørt noe fra NRK ennå, men jeg har fått høre at videoen har begynt å svirre rundt på huset, forteller Michael Johnsen til DinSide.

På utkikk etter en mer vanlig jobb? Her er fem CV-tips alle kan ha nytte av

Dette krever NRK

I følge stillingsannonsen, leter NRK etter følgende egenskaper hos sin nye tilkallingsvikar:Du er rask, idérik og selvgående.Du liker å utarbeide gode konsepter, sette dem ut i livet og gjennomføre dem.Du eksperimenterer med formgrep og behersker både regi, redigering og etterbehandling.Du er positiv, engasjert og løsningsorientert.Du liker å jobbe i et ungt og dynamisk arbeidsmiljø og har gode samarbeidsegenskaper.Du er fleksibel og tilgjengelig til å jobbe på relativt kort varsel.Det blir opp til NRK å vurdere om Michael Johnsen fortjener å komme til intervju. Men det er fritt frem for å mene. DinSide ble hvertfall nysgjerrig. Hva synes du?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer