Prut på cd spilleren

Vi foretok en liten pruterunde for å finne ut hvor langt to av Norges største Hi-Fi butikker, Akers Mic og Hi-Fi senteret, var villig til å prute ned utsalgsprisen på en cd-spiller. Vi sparte 200 kroner - det kan du også gjøre.

Publisert

Både Akers Mic og Hi-Fi senteret har egne internettsider, så det var enkelt å finne et sammenligningsprodukt. Vi valgte en Rotel 970 BX, som er en kombinert 1bits og multibits spiller til rundt 4500 kroner. Denne cd-spilleren var såpass dyr at butikken kunne forsvare litt pruting trodde vi.Utsalgsprisen hos de to butikkene varierte med bare 5 kroner. ( Akers Mic 4490.- Hi-Fi Senteret 4495 ). Nå kan det også nevnes at Akers Mic var konsekvent 5 kroner billigerepå alle produktene de hadde felles med Hi-Fi Senteret, så det er mulig at de bevisst bruker internett i sin prissetting.

Hi-Fi Senteret

Vi startet med å ringe Hi-fi senteret, og fikk en hyggelig selger på tråden. Etter en formell introduksjon om hva slags cd-spiller som var aktuell, nevnte vi prisforskjellen i forhold til Akers Mic. - Dette er en liten forskjell, mente vår selger, og la til at det ikke var noe problem å slå av 20 - 30 kroner. Noe lenger enn dette var selgeren ikke villig til å gå, ettersom dette kun var en telefonforespørsel. Med 30 kroner spart på 3 minutter, ante vi derimot en bra timepris skulle dette fortsette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer