Prute- og gratisskole

Pruting kan gi deg store rabatter på alt fra bil til oppvaskmaskin, men visste du at det er mye som rett og slett er gratis.

Publisert

DinSide har undersøkt prutemulighetene på en rekke varer, og forteller deg også hvordan en selger tenker. Ved å lese disse artiklene kan du bli en bedre forhandler, ettersom det rom for litt pruting på de fleste varer. I løpet av et år kan du faktisk spare flere tusen kroner på å være en mer priskresen forbruker, det vil si å ikke ta alle priser for gitt.

Et gratis liv

Det finnes ingenting som heter en gratis lunsj, sa en kjent økonom en gang. DinSide har derimot funnet andre ting som er gratis her i livet, det seg være tannlegetimer, kokebøker, biler, flyreiser, CDer osv..Alt dette kan du lese mer om i våre gratis artikler, og skulle du ha noen gode gratis tips, send dem til Tips@dinside.no

Gratis penger

Er du lei av å tenke høyt, uten at noen gidder å høre på deg. Det finnes personer som gjerne betaler deg for å snakke.

Gratis lege

Synes du legen din tar skyhøye honorarer for en enkel konsultasjon? Hva med en gratis lege

Gratis flyreiser

Fly gratis jorden rundt, og bli lønnet.

Gratis mat

Er du sulten, og har dårlig råd. Da kan du leve lenge på mat som butikker kaster hver kveld, ifølge Statens Næringsmiddeltilsyn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.