Pruting på tv

Vi prøvde å finne ut hvilke prute muligheter på store tv'er som eksisterer før VM i fotball starter, og forsøkte oss hos tre store tv-forhandlere.

Publisert

Vurderer du å bytte ut din gamle tv med en nyere modell, kan det lønne seg å vente litt. TV-forretninger pleier å ha kampanjer rundt store sportsarrangement, og nå som OL er over er VM i fotball din neste store sjanse. Det sier salgskonsulent Berit Reine hos Grundig, og legger til at vi vil se flere gunstige VM-tilbud i butikkene fremover.

Elkjøp

Det er naturlig at man går opp i tv-størrelse når den gamle skal byttes ut. Nå har også kvaliteten på tv-er over 30 tommer gått opp, og vi prøvde derfor å finne ut om det var noen gunstige tv-tilbud i denne klassen.

Det første stedet som ble plukket ut var Elkjøp, og vi forsøkte å prute på en Phillips 32"" 50 hertz til 13995 kroner. Dette var mye for en tv, og vi spurte om Elkjøp ikke kunne gi oss et bedre tilbud. Representanten på kundesenteret hadde dessverre ikke myndighet til dette, og sa at man kunne gå til butikken og spørre om de har en slik tv som b-vare. Elkjøp på Lørenskog, hadde et stort utvalg i b-varer og vi fikk en anbefaling om å dra dit.

Ekspert

B-varer har som regel en liten skjønnhetsmessig eller teknisk feil, og det er ikke uvanlig at man mister returretten på slike varer. Da vi ikke ville risikere at skjermen ble sort mitt under VM-finalen, prøvde vi et annet sted, nemlig Ekspert Elektromarked.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer