Rabiate sokkeselgere stoppes

SLEIPE: Inge Berge er en irritert mann. Han har nemlig fått sokker i posten fra Socks International uten å bestilt. Etter å ha ringt tre ganger er resultatet et inkassovarsel fra Lindorff. Nå kryper inkassogiganten til korset.

Publisert
Sist oppdatert

I 2003 opplevde jeg selv å få to pakker sokker og en giro i posten fra Socks International. Etter å ha klaget ble mitt ”sokkeabonnement”fjernet.

Ett år senere har iMarkedets Inge Berge kommet i samme situasjon. Og han har i tillegg fått inkassovarsel. Det setter følelsene i sving.

Forbannet

- Jeg har aldri bestilt noe abonnement på sokker, sier Berge. Jeg visste ikke en gang at dette selskapet eksisterte, og trodde nesten det var en dårlig spøk da jeg fikk ett sett med sokker og en giro i posten.

- Jeg ringte umiddelbart telefonnummeret som sto oppgitt på giroen, og sa at det var helt uaktuelt å betale for noe jeg ikke hadde bestilt. Svaret var at jeg skulle ”glemme det”.

- Likevel fikk jeg snart en ny regning, og da ble naturlig nok irritasjonen enda større, fortsetter Inge Berge. Jeg ringte på nytt, og fikk på ny beskjed om at dette ikke var noe problem. Regningen skulle nå være strøket.

- Så, skjer altså det utrolige at jeg får et inkassovarsel fra Lindorff. Da var definitvt begeret fullt for mitt vedkommende. Jeg ringte umiddelbart for å klage, men denne gangen fikk jeg et annet svar. Nå sa de at jeg var utmeldt, men at jeg likevel måtte betale for de sokkene jeg allerede hadde fått.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer