Råd for dårlig råd

BLAKK: August blir fort en stram måned når du finner postkassa full av ubetalte regninger. Men tar du problemet på alvor nå, slipper du smalhans resten av høsten.

Publisert
Sist oppdatert

For mange av oss er august synonymt med regninger. Mange regninger.

Scenario

Du er endelig hjemme etter tre ukers ferie i utlandet. Svett og sliten etter en lang dags reise åpner du postkassa, og ut detter de på rekke og rad: Studielånet. Med forfall 15. august.

Mobiltelefonen. Har du stadig ringt hjem til venner og kjente for å skryte av hvor fint du har hatt det, kan du stole på at regningen blir skyhøy. Siden du også må betale for innkomne samtaler i utlandet kan du kjapt regne med en dobling eller tredobling av ditt vanlige beløp.

Fasttelefon og surfing. Fastavgiftene må uansett betales selv om du har vært ute og reist

Kredittkortregningen(e). Svir ofte mest av alle.

Blant klassikerne som pleier å dra opp sluttsummen er for eksempel hotellregningen(e), leiebilen samt de fire - fem helaftenene på utenlandske gourmetrestauranter. Bedre blir det heller ikke når prisen på de utallige shoppingrundene dine endelig blir tydelige.

Restskatt Tilhører du den gruppen som fikk restskatt? Var beløpet under 1.000 kroner skal alt betales nå i august.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer