Rangering av alle bankene

Her kan du se rangeringen av alle de 119 bankene i undersøkelsen.

Publisert

Vi har rangert bankene ut fra det tallmaterialet vi har samlet inn i undersøkelsen. For å gjøre det lettere å sammenligne har vi tatt følgende utgangspunkt:Rangering etter totalkostnad ved bruk av nettbanken i seks år, inkludert etableringBetaler 50 regninger i året med KID-nummer (kundeidentifikasjonsnummer på regningen)Betaler 10 regninger i året uten KID-nummerSjekker bevegelser på konto 12 ganger i åretPå grunn av at rentene er i ferd med å endres i de fleste bankene nå, har vi ikke tatt med rente på lønnskonto i denne rangeringen. Vil du imidlertid vite hvilken bank som gir deg mest igjen, kan du be om å få opplyst lønnskonto/brukskontorente i banken. Deretter regner du ut årlig rente ut fra det beløpet du i snitt har på konto (bruk for eksempel DinSides banksparekalkulator). Så trekker du fra snittkostnaden per år ved nettbank (tallet i tabellen under delt på seks). Da får du overskuddet - eller underskuddet - ved bruk av nettbanken.

For de ti bankene som gjør det best her, og de ti største landsdekkende bankene, har vi gjort denne beregningen for deg. Det kan du lese i artikkelen om de 3558 TARGET="_top">mest lønnsomme nettbankene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer