Rangering: Her får du det beste millionlånet!

Hos Drangdal og Tørdal Sparebank og Flekkefjord Sparebank får du det billigste lånet dersom du skal låne én million kroner.

Publisert

På bakgrunn av tall fra Norsk Famileøkonomi rangerer vi de 15 beste bankene målet etter betingelser for boliglån på én million kroner. 129 banker danner grunnlaget for listen.

Ikke overraskende er det noen av de små og mindre kjente bankene som er billigst.

Hos Drangdal og Tørdal Sparebank slipper du unna med en effektiv rente på 6,43 innen 60 prosent. For et lån på én million betaler du da 7.312 kroner per måned dersom du velger annuitetslån. Dersom du har noe mindre sikkerhet er Flekkefjord Sparebank billigst. Her er den effektive renten 6,48 prosent som gir et terminbeløp på 7.342 kroner.

Finn den billigste for deg

Har du mindre eller større lån enn én million bruker du DinSides Boliglånskalkulator til å rangere bankene etter din egen smak. Kalkulatoren er kjempelett å bruke.

Ta meg til DinSides Boliglånskalkulator

For hvert lånealternativ lister den opp de 20 rimeligste bankene av totalt 129 banker. Alle de 30 største norske banker (målt i forvaltningskapital) er med i rangeringen. Kalkulatoren gir deg telefonnummer og adresse til alle bankene. Den skriver til og med ut lånesøkand - ferdig adressert til den bank du ønsker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer