Raser: - Banditter!

Den folkekjære artisten advarer.

STORKONSERT: Åge Aleksandersen og Sambandet skal runde av turnelivet på Lerkendal neste år. Foto: NTB
STORKONSERT: Åge Aleksandersen og Sambandet skal runde av turnelivet på Lerkendal neste år. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Trønderrockeren Åge Aleksandersen skal sammen med Sambandet spille sin siste konsert 6. september neste år.

Dette skjer på selveste Lerkendal stadion, der det blir plass til 25 000 tilskuere.

Dette skal også uærlige sjeler ha fått med seg, og nå går artisten selv ut på sosiale medier for å advare mot aktører som selger falske billetter.

I Tore Strømøy-programmet «Sanger om Norge» forteller Åge Aleksandersen om sitt forhold til Flatåsen, Granheim, Trondheim og om låta «Trondheimsnatt». Video: NRK Vis mer

- Nå er det så mange banditter som prøver å lure folk til å kjøpe falske billetter, sier han i en video som er lagt ut på artistens Facebook-side.

Han påpeker at det eneste trygge er å kjøpe billetter på levvalivet.no, eller hos Ticketmaster.

- Alt annet er falskt, slår han fast.

Han kommer med en klar oppfordring til fansen.

- Om dere kan dele dette innlegget så mange som mulig får det med seg, kan vi kanskje få knekt disse tullingene, bandittene eller kriminelle, eller hva jeg skal kalle det.

Det var før helga det ble kjent at trønderrockeren som har vært et kjært navn i norsk offentlighet siden 70-tallet, neste år skal takke for seg.

- Vi skal avslutte turnélivet med Åge Aleksandersen og Sambandet, og siste konserten vil være 6. september 2025 på Lerkendal stadion. Ettersom jeg aldri er blitt innkalt som fotballspiller hos Rosenborg, så ordner jeg det selv, sier Åge Aleksandersen, erklært fotballfan, til NTB.