Raser mot bank: - Aldri mer

André vinket farvel til banken.

BYTTET BANK: André Nordvik valgte å avslutte kundeforholdet sitt i Sbanken etter at de ble en del av DNB. Foto: Privat
BYTTET BANK: André Nordvik valgte å avslutte kundeforholdet sitt i Sbanken etter at de ble en del av DNB. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig ble Sbanken en del av Norges største bank, nemlig DNB. Dette har ført til en rekke reaksjoner hos kunder.

En av dem som reagerer er André Nordvik. Han har vært en fornøyd kunde i Sbanken i åtte år, men har nå valgt å avslutte kundeforholdet.

«Jeg har vært kunde i mange år. IKKE NÅ. Dummeste dere har gjort. S for sørgelig bank. Aldri mer Sbanken» kommenterte han på et av Sbankens nyeste Facebook-innlegg hvor de presenterer sin nye logo.

Han presiserer til DinSide at det er ikke bare logoen som gjør at han nå bytter bank.

BA omtalte saken først.

- Til tross for at Sbanken har prøvd å forsikre meg om at ting skal være ganske likt som før, gjorde logo-endringen det tydeligere at DNB har stor innflytelse, sier han.

- Mister mangfoldet

Det var 2021 det ble kjent at DNB ønsket å kjøpe Sbanken. Konkurransetilsynet stoppet DNB sitt oppkjøp av Sbanken, men tilsynets vedtak ble opphevet av Konkurranseklagenemda. Konkurransetilsynet mente at et slikt oppkjøp kunne svekke konkurransen i fondssparing-markedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.