Re: Spørsmål fra DinSide

Her er Goodle-sjef Helge Normanns epost til DinSide i sin helhet, helt uredigert.

Publisert
Sist oppdatert

Eposten ble sendt i forbindelse med denne saken: Goodle-sjefen snakker ut om kritikken

Les også: Mener Goodle er svindel

"Hei Ole Petter Baugerud Stokke!

Under følger mine svar på dine spørsmål. Men siden verken du eller Gisle Hanemyr, har forstått viktige men egentlig enkle sider ved dette konseptet, så kan umulig svarene bli korte. Her kreves det i tillegg både forklaring og litt skolering. Og for best mulig å få til dette er det nødvendig med en innledning.

Du lovte at mine svar og kommentarer til det du har skrevet skulle komme på trykk, -.og hvis det jeg skrev ble for langt, så skulle du linke til min/vår blogg der mer utfyllende informasjon finnes. Jeg går ut ifra som en selvfølge at du holder disse løftene.

Når det imidlertid er sagt, - det var skuffende å se hva du og sikkert din redaktør godtar at en person får slippe til med av GROVE påstander, - ref. Gisle Hannemyr´s klare uttalelser om at det vi driver med er både SVINDEL og ”kjeltringstreker”. DET hadde jeg faktisk ikke ventet, og da spesielt etter at du skrev dette til meg I din epost den 24. oktober:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer