Redaksjonen DinSide Økonomi

Publisert

DinSide er et forbrukermagasin på internett. Utgiverselskapet DinSide AS ble grunnlagt i 1997 og internettjenesten ble lansert 15. april 1998. Initiativtakere til DinSide var Bernhard Steen og Anders Brandt. Største aksjonær er idag Micro Holding Invest AS og styreformannen heter Jan Skøien.

Ansvarlig redaktør og daglig leder for DinSide er Bernhard Steen.

DinSide hadde ved starten tre redaksjoner, for data, bil og økonomi. Siden har DinSide Reise kommet til.

Økonomiredaksjonen er særlig kjent for alle sine interaktive verktøy - kalkulatorer, som vi kaller dem. Det finnes sannsynligvis ingen steder på internett som har flere slike skreddersydde verktøy.

Økonomiredaksjonen har konstentrert seg om husholdingenes daglige behov, for bolig, strøm, banklån, forsikringer, teletjenester, internett, jobb og så videre. Vi har også en juridisk svartjeneste og bedriver gjennom våre artikler rådgivning på mange områder.

DinSide Økonomi skiller seg litt fra andre personlig økonomi-steder ved at vi legger vekt på andre ting enn verdipapirer. Vi har i skrivende stund bare ett tilbud på verdipapirfronten, nemlig vår daglig oppdaterte oversikt over aksjefond (men vi kommer til å utvide også dette i fremtiden).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer