Redd forholdet i påsken

Singelsex og hverdagskjærlighet. Her er ekspertenes råd

Illustrasjonfoto Foto: Colourbox.com
Illustrasjonfoto Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Trang hytte, utedo og harde madrasser - påsken er kanskje ingen romantisk høydare og mange forhold går skeis etter høytider. Hva er løsningen? Mer sex eller lange samtaler?

Sexolog Gro Isachsen slår et slag for singelsexen, mens samlivsrådgiver Solveig Vennesland mener vi bør ta bedre vare på hverdagskjærligheten.

- Det er jo veldig enkelt å ha masse sex i begynnelsen av forholdet. Men så kommer hverdagen, gjerne med små barn, og da får vi mindre sex, sier Gro Isachsen til DinSide Helse. Hun skulle ønske vi snakket mindre om hvor mye og lite sex vi har og heller satte fokus på god og dårlig sex i stedet.

- Kvantitet er ikke nødvendigvis det samme som kvalitet. Altfor mange kjappiser fører ofte til at særlig kvinnene mister lysten, mens altfor mange menn måler suksessen i forholdet etter hvor mange ganger de har sex, forklarer hun.

Les også: Test forholdet her!

Mer singelsexIsachsen sier at sexlyst og tilgangen på en partner varierer gjennom livet. Noen skyter blink og har god og spennende sex gjennom hele samlivet. Andre har lange perioder som single hvor de er mer eller mindre aktive på kjønnsmarkedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer