Redder den shoppingdagen?

Skal du på en real handletur, kan denne være kjekk å ha.

The Yoke Shopper kan samle alle posene dine og lar deg henge dem over skulderen. Foto: Yokeshopper.com
The Yoke Shopper kan samle alle posene dine og lar deg henge dem over skulderen. Foto: Yokeshopper.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det mener i alle fall hjernene bak Yoke Shopper, et redskap som skal gjøre shoppingrunden mye mer behagelig (se illustrasjon nederst i saken).

Oppfinnelsen lar deg samle alle handleposene dine i en og samme stropp som du kan dra på armen. Dermed slipper du å ha hendene fulle og kan gjøre andre ting som å snakke i telefonen, eller håndtere videre shopping, uten at du må sette fra deg alle posene.

I nettbutikken koster oppfinnelsen £9.99, som tilsvarer omtrent 95 norske kroner med dagens kurs. Det spørs imidlertid om du får tak i den i dag. The Yoke Shopper selges så langt ikke i Norge, men kan kjøpes online på Yokeshopper.com, ifølge pressekontakten.

Er dette den beste nettbutikken?

Og det kan kanskje ha noe for seg. Poser med mat kan bli i tyngste laget å samle og henge på skulderen, men poser med klær, gadgets, bøker og andre ting du plukker med deg, kan fint samles på denne måten. Dermed har du hendene fri til å lete videre i butikkhyllene.

Dessuten kan det være greit å kunne samle posene slik at du ikke glemmer noen om du skulle sette dem fra deg. Du kan selvfølgelig ha med deg en bag før du går ut på shopping, men sjansen for at du blir mistenkt for butikktyveri er antakelig større, og hva om du ikke ender med å kjøpe noe? Da trenger du jo ikke bagen likevel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer