Reddet av kiselsyre

Da Isabell (18) fikk kyssesyken, kom problemene i fleng. Huden ble tørr og full av nupper, håret ble flisete og overskuddet til det aktive livet ble borte. Men så kom hun over et kosttilskudd med kiselsyre.

Publisert
Sist oppdatert

Da Isabell Beatrice Alxzandra Johanne Haveland fikk kyssesyken, måtte hun være hjemme fra skolen i en måned, og ta det rolig i fire til. Hun var helt utslått.

Etter hvert kom også hudproblemene, med mye utslett og nupper i huden, og håret ble flisete. Hun fikk mange salver og kremer av legen for å bli kvitt hudproblemene, men de hjalp ikke i det hele tatt. Etter hvert fikk hun også konstatert candida både inn- og utvendig.

AktivFør hun ble syk levde hun et veldig aktivt liv, med dansing og ridning. Det kunne hun ikke fortsette med. Det var naturligvis trist og ikke kunne fortsette som før, men hun klarte omstillingen noenlunde.

Men så kom hun over kosttilskuddet Silicea Universal.

- For meg er det som balsam for huden. Etter en måned var alt helt borte. Jeg hadde mye mykere hud, og håret er blitt penere, sier hun.

Isabell fikk høre om naturmiddelet i september i fjor, og tok tre spiseskjeer om dagen. Allerede etter to uker ble hun bedre.

Forandret alt- Huden føltes som sand da jeg startet med dette, men den ble utrolig mye bedre etter bare 14 dager. I tillegg ble håret kjempemykt. Jeg mistet også en del hår tidligere, men det gjør jeg ikke lenger. Også kvisene som pleide å komme når jeg får mensen er blitt borte. I det hele tatt er alt forandret, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer