Redningen er nær!

Kjører du bil, men vet lite om hva du skal gjøre når du kommer i et knipetak? Da kan det lønne seg for deg å bli medlem hos selskaper som tilbyr bilredningstjeneste. Men vær observant når du velger: Selv om prisene ikke varierer mye, er betingelsen svært forskjellige.

Publisert

De tre store på bilbergingsfronten i Norge er NAF, Falken og Viking. Tilsammen har disse selskapene over 600.000 medlemmer i Norge.

DinSide har sammenlignet tilbud fra de tre bergingsselskapene og funnet at prisene og betingelsene kan synes like. Imidlertid er det noen vesentlige forskjeller du bør ta i betraktning før du velger om og eventuelt hvor du skal bli medlem.

Hos NAF har vi undersøkt tilbudet knyttet til hovedmedlemsskapet som inkluderer veitjeneste. Hos Falken har vi sett på betingelsene knyttet til bilmedlemsskap for personbil. Viking har tilbud til kjøretøy inntil 5 tonn og kjøretøy inntil 3,5 tonn med redningsforsikring (kasko/delkasko).

NAF

Melder du deg inn som hovedmedlem i NAF betaler du 625 kroner i året. Er du medlem av Norges Handikapforbund, mer enn 50 prosent ufør, under 21 år gammel eller over 67 år gammel med minst 10 års sammenhengende medlemsskap, kan du få 140 kroner i avslag på medlemmsprisen. Andre medlemmer av din familie kan bli medlemmer for 285 kroner per person. (Gjelder ektefelle/samboer og hjemmeboende barn under 25 år.)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer