Reebok Allure DMX 6

Stor og romslig, tung og ruvende, design som skiller seg ut. Denne skoen er en Mitsubishi Spacewagon.

Publisert
Sist oppdatert

Her handler det om lange turer på lavt gir og sparsommelig turtall.

For la det være klart: Reebok Allure er ingen sko for rask løping. Her snakker vi om mengdetrening.Dette er samtidig en sko som skiller seg ut. Den ser annerledes ut, og føles annerledes enn andre sko når vi løper med den.

Skoens hoveddeler:Mellomsåle av blandingsmaterialet 3D Ultralite.Støtdemping foran og bak: DMX-luftputer i hele sålens lengde.Overdel av syntetisk mesh.

Støtdemping bak/foran: Dempingen er nemlig bunnsolid. Skoen har Reeboks DMX-teknologi i sålen. Det innebærer seks sammenhengende luftkammer under foten.

Liker du ordentlig demping og/eller veier mye, er dette skoen for deg. Dempingen foran virker samtidig å være i minste laget i forhold til dempingen bak. Vi fikk en viss "høye hæler-følelse".

Effektivitet/fartsfølelse: Dempingen foran er moderat. Det gir forfoten et visst tak i underlaget, og frasparket blir noe bedre enn man skulle tro. Likevel - skoene har for tykk demping til at de kan brukes til fartstrening.

Den største innvendingen dreier seg mer om fotbevegelsen når du løper. Fotens rullebevegelse blir ikke naturlig med skoene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer