Reebok Voyage Low DMX

Uhip av utseende, men de nye gåskoene til Reebok har mer å fare med. Spesielt dempingen høster lovord.

Publisert
Sist oppdatert

Det er slett ikke lett - å lage sko med god demping uten at det gynger for mye, samtidig som de føles stabile.

Vi innrømmer glatt at den myke dempingen føltes litt uvant til å begynne med. Men etter at du har gått inn skoene kommer belønningen - komfort er stikkordet.

Materiale/konstruksjon: Skoene gir et solid inntrykk, og er hovedsaklig kledd i nubuck-lær med pløse av kunststoff. Sålen er også relativt kraftig. Skoene har ikke Gore-Tex-membran.

Passform/stabilitet: Skoene vi fikk skulle egentlig vært en halv størrelse mindre, og vi fryktet at det kunne bli et problem. Heldigvis gikk det over all forventning. Skoene sitter godt rundt hælen og bakfoten, og passet bra over vristen. Til tross for at det var god plass til tærne, slapp vi altså følelsen av at foten sklir framover inne skoen.

Støtdemping: Dette er skoenes trumfkort. Støtdempingen for oss som spiser for mye er glimrende, spesielt på hardt underlag, men de fungerer godt også i skog og mark.

Med disse skoene gynger du lett avgårde med en grandiosa eller 10 under armen. Skoene har Reeboks DMX-teknologi, med sammehengende luftkamre i hele mellomsålen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer