Reis på nett!

Nå kan du hoppe over telefonkøen og bestille din reise over internett! Flere norske reiseselskaper og internettselskaper tilbyr "online-bestilling" der du kan finne priser, ledige plasser samt bestille drømmereisen.

Du kan spare tid på å bestille reisen over internett Foto: Karoline Brubæk
Du kan spare tid på å bestille reisen over internett Foto: Karoline Brubæk Vis mer
Publisert

For den reiseglade har Internett blitt et nyttig redskap. Både norske og internasjonale nettsteder med reise som spesialtema har vokst i antall og innhold.De siste tilskuddene til stammen i Norge er charterselskapet Vings nettsted og SOLs nye Reisefeber. Begge steder gir deg muligheten til å søke i reisedatabaser og bestille reisen direkte over nettet.

Fra før har Winge Reisebyrå tilbudt deg å finne din drømmereise ved bruk av internett, men her har du ingen mulighet til å bestille. Winge danner imidlertid sammen med Flyspesialisten, VIA-gruppen, som leverer charterturer og pakkereiser gjennom det omtalte Reisefeber.

Både flyselskapene SAS og Braathens har en tid tilbudt deg å bestille reisen over internett. Andre store aktører på det norske reisemarkedet Star Tour er ikke kommet lenger med sin internettsatsing enn "siden er under utvikling". Reiser med Star Tour kan imidlertid bestilles ved hjelp av Reisefebers systemer.

Spar tid…

Mer enn en million nordmenn reiser på ferie hvert år. Da sier det seg selv at det kan ta mye tid å bestille reisen i høysesongen. Men benytter du deg av internettbooking kan du spare både tid og penger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer