Reis til syden fra London

Ikke fortvil selv om sydenturene fra Norge i juli for lengst er fullbooket. Redningen er London. Med Ryan Air kommer du til verdensmetropolen for 1.190 kroner. Og fra London kan du velge og vrake i ledige fly- og pakkereiser til et hopetall av sydenreisemål. DinSide fikk onsdag tilbud om flyreisen London Alicante tur-retur til 157 pund eller 1.948 kroner (kurs 12,41).

Sydenturen venter på deg ved en av Londons flyplasser.
Sydenturen venter på deg ved en av Londons flyplasser. Vis mer
Publisert

Den triste starten på sommeren har fått mange til å bestille sydenferie. Allerede melder turoperatørene om utsolgte plasser både på rutefly og på pakkereiser fra Norge. Star Tour, landets største reiseoperatør, kunne onsdag opplyse til DinSide at det ikke var en eneste plass igjen til noe sted i Spania dersom utreisen skal skje i juli. Men etternølere behøver ikke fortvile, det finnes mange alternativer. Ett av de beste er å reise via London.

Med utgangspunkt fra London har du verden i din hule hånd. Fra verdensmetropolen kan du velge og vrake mellom et utall destinasjoner verden over.

Ifølge "Dial a flight", en stor engelsk turagent, er det ledige flyseter til de fleste "Norske" sydendestinasjoner, både på rute og charterfly. Husk at høysesongen for britenes ferie begynner i midten av juli, så det kan være smart å bestille så fort som mulig.

Skritt 1, finn reisen hos en engelsk turoperatør

DinSides medarbeider ønsket å finne en flybillett til Alicante i sørøst-Spania med avreise i midten av juli og retur to uker senere.

En meget bra måte å finne reisen på er å gå til nettstedet Cheap Flights. Cheap Flights gir deg oversikt over de billigste turene fra de fleste store flyplasser i England til destinasjoner over hele verden. Kombinert med Ryanair mellom Sandefjord og London kan du spare betydelige beløp i forhold til ordinære norske priser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.