Reisekalenderne

Det er flere julekalendere blant fly- og reiselivselskapene du bør ta en titt på om du planlegger å reise på nyåret. Her kan du spare tusener!

Drømmer du om Alpene i februar, Gran Canaria i mars eller Paris i april? Følg med i reiseselskapenes julekalendere for gode tilbud til din drømmedestinasjon.
Drømmer du om Alpene i februar, Gran Canaria i mars eller Paris i april? Følg med i reiseselskapenes julekalendere for gode tilbud til din drømmedestinasjon. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

 • DinSide ReiseSvar riktig på spørsmålene, og vær med i nissekampen om flybilletter fra SN Brussel Airlines og ferske reisebøker i DinSide Reises julekalender. Registrer din e-postadresse og motta nye spørsmål hver dag.

 • SAS BraathensTrykk på denne lenken for å abonnere på SAS Braathens' julekalender. Her får du nye tilbud på flyreiser hver dag. Du må registrere deg med e-postadresse for å kunne bruke denne kalenderen.
 • Wideroe legger ut 1000 flyseter til rabatterte priser hver dag i desember. Tilbudene legges ut ved døgnskiftet, og her gjelder førstemann-til-mølla-prinsippet. Også her må du registrere e-postadressen din.
 • Star TourStar Tours har også rabatter på reiser i desember, men her får du litt lenger til til å tenke deg om. Selv om de averterer med sin "julekalender" legges tilbudene ut to ganger i uken, hver uke frem til jul. Du kan også være med på Star Tours julekonkurranse. Trykk på lenken over og registrer mailadressen din for å være med.
 • DFDS SeawaysFergeselskapet DFDS Seaways kjører også daglige tilbud og konkurranser hver dag frem til jul. Du kan registrere deg på selskapets nettsider for å motta daglige påminnelser om julekalenderen.
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer