Rema 1000

Rema 1000 advarer

Flere tusen personer har trykket på svindelkonkurranse.

SVINDEL: Flere tusen nordmenn har trykket på den falske konkurransen til den falske Rema 1000-siden på Facebook. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
SVINDEL: Flere tusen nordmenn har trykket på den falske konkurransen til den falske Rema 1000-siden på Facebook. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi er inne i den store handleperioden og at mange er på utkikk etter gode kupp før jul. Samtidig dukker det stadig opp konkurranser fra ulike butikker med gode premier, som svindlere vet å utnytte.

Dessverre er det ikke enkelt å se hva som er ekte og hva som er falskt, viser det seg, for flere hundre personer har kommentert på en falsk Rema 1000-konkurranse på Facebook.

Flere tusen kommentarer

Facebook-siden Rema 1000_Fans, som er nyopprettet og har 1600 følgere, har lagt ut en «konkurranse» der det fristes med lukrative premier. Det finnes også andre falske Rema 1000-sider

«For å feire jul i år sender @REMA1000 ut en spesiell gavepose og handlekort til alle som deler og kommenterer "God jul" før 5. desember. Takk, del dette innlegget i hvilken som helst gruppe hvis du vil ha denne gaven OG REGISTRER DIG HER» står det på siden.

For å gjøre konkurransen mer troverdig har svindleren brukt bilder av Rema 1000-ansatte og -handleposer.

I skrivende stund har «konkurransen» snaut 2300 likerklikk og nærmere 6000 kommentarer. I tillegg har 5200 personer delt innlegget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.