Rema 1000

Rema 1000 advarer

Flere tusen personer har trykket på svindelkonkurranse.

SVINDEL: Flere tusen nordmenn har trykket på den falske konkurransen til den falske Rema 1000-siden på Facebook. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
SVINDEL: Flere tusen nordmenn har trykket på den falske konkurransen til den falske Rema 1000-siden på Facebook. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi er inne i den store handleperioden og at mange er på utkikk etter gode kupp før jul. Samtidig dukker det stadig opp konkurranser fra ulike butikker med gode premier, som svindlere vet å utnytte.

Dessverre er det ikke enkelt å se hva som er ekte og hva som er falskt, viser det seg, for flere hundre personer har kommentert på en falsk Rema 1000-konkurranse på Facebook.

Flere tusen kommentarer

Facebook-siden Rema 1000_Fans, som er nyopprettet og har 1600 følgere, har lagt ut en «konkurranse» der det fristes med lukrative premier. Det finnes også andre falske Rema 1000-sider

«For å feire jul i år sender @REMA1000 ut en spesiell gavepose og handlekort til alle som deler og kommenterer "God jul" før 5. desember. Takk, del dette innlegget i hvilken som helst gruppe hvis du vil ha denne gaven OG REGISTRER DIG HER» står det på siden.

For å gjøre konkurransen mer troverdig har svindleren brukt bilder av Rema 1000-ansatte og -handleposer.

I skrivende stund har «konkurransen» snaut 2300 likerklikk og nærmere 6000 kommentarer. I tillegg har 5200 personer delt innlegget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer