Rema 1000 svarer på Kiwis priskutt-kampanje

- De må gjerne etterape oss, sier Kiwi-sjef Per-Erik Burud.

PRISKRIG: Både Kiwi og Rema 1000 kjører store kampanjer med priskutt på vask- og hygieneprodukter. Foto: Kiwi.no og Rema1000.no
PRISKRIG: Både Kiwi og Rema 1000 kjører store kampanjer med priskutt på vask- og hygieneprodukter. Foto: Kiwi.no og Rema1000.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

DinSides store matpristester avslører at det ikke er mye som skiller de store billigkjedene på pris. Men for kjedene selv er det likevel svært viktig å være billigst i klassen. Priskrigen mellom de billigste butikkene har, ifølge bransjen, aldri vært tøffere.

- Jeg synes det er morsomt når folk sier at det ikke er noe konkurranse i norsk dagligvarehandel, for konkurransen har aldri vært så tøff som den er nå, sier Kiwi-sjef Per-Erik Burud til DinSide.

Og konkurransen er nok størst mellom Kiwi og Rema 1000, siden de er de to klart største aktørene innen dagligvarehandel i Norge, ifølge Handelsbladets omsetningsstatistikk (se pdf-fil for ytterligere informasjon).

De siste månedene har Kiwi-kjeden kjørt store kampanjer med priskutt på en rekke utvalgte varegrupper. Sist ut er priskutt på helse- og hygieneprodukter, der alt fra sjampo til tannkrem er priskuttet med inntil 30 prosent.

PRISTULL: Er det rart du blir forvirret?

Rema 1000 med samme kampanje

Kiwis priskuttkampanjer har selvsagt ikke gått upåaktet hen av konkurrenten Rema 1000, som har som førsteprioritet å være billigste dagligvarebutikk i landet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer